На Лісовому масиві у Києві перехожі затримали гвалтівника 17-річної дівчини

12:48, 11.04.2021
На Лісовому масиві у Києві перехожі затримали гвалтівника 17-річної дівчини

Кияни дали гвалтівнику добрячих стусанів і передали поліції.

Небайдужі перехожі власноруч затримали гвалтівника 17-річної дівчини на вулиці Братиславській, що на Лісовому масиву у Києві.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляють місцеві пабліки у соцмережах в неділю. Зокрема, й телеграм-канал dtp.kiev.

 

За попередньою інформацією, на Братиславській, 18Б мерзотник зловив і півтори години ґвалтував на подвір’ї багатоповерхівки за бойлером неповнолітню дівчину.

 

«Був затриманий місцевими жителями. Під час затримання кілька разів впав і вдарився головою об бордюр», - йдеться в повідомленні місцевих жителів, як натякають, що дали негіднику добрячих стусанів.

 

На місце події викликали поліцію. Деталі події встановлюються.

 

«На час прибуття поліції прийшов до тями. Оформлений і відправлений до ізолятора. Наші скажуть, що «дівчина сама винна, спровокувала, нічого вночі ходити». Нарід він такий, але пам’ятайте, що у вас також є доньки», - додають у соцмережах.

 

Як повідомляла "УМ", у Торецьку на Донеччині громадськість вразив булінг серед неповнолітніх: дівчата побили свою 14-річну однокласницю і змусили її голою скупатися в річці, знімаючи знущання на камеру.