Справа Шеремета: суд залишив Антоненка під вартою, з Дугарь зняли електронний браслет

14:55, 13.07.2020
Справа Шеремета: суд залишив Антоненка під вартою, з Дугарь зняли електронний браслет

Досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершено

Київський апеляційний суд зняв електронний браслет з військової медсестри Яни Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

 

Як інформує УМ, про це повідомив адвокат Дугарь Віталій Коломієць.

 

"Суд частково задовольнив апеляційну скаргу, зняв обмеження щодо пересування територією України, він зняв електронний браслет. Заставу ми внесли…", - розповів Коломієць.

 

Водночас, суд залишив під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія "Riffmaster" Антоненка, який є підозрюваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

 

“Колегія суддів ухвалила ухвалу слідчого судді Печерського районного суду Києва..., якою задоволено клопотання... та продовжено щодо Антоненка строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 23 липня, залишити без змін...” — сказав суддя.

 

Як повідомляла УМ, Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід військовій медсестрі Яні Дугарь з нічного домашнього арешту на заставу у розмірі понад 168 тисяч грн.

 

Нещодавно в Нацполіції заявили, що справа Шеремета готова до передачі до суду, і початок її розгляду залежить виключно від того, коли адвокати підозрюваних закінчать ознайомлюватися з матеріалами.

 

Також повідомлялося, що правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

 

Окрім того, нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.