У ФСБ Росії підтвердили затримання українського десантника Євгена Добринського

14:34, 02.06.2020
У ФСБ Росії підтвердили затримання українського десантника Євгена Добринського

Бійця звинуватили у “незаконному перетині кордону”.

У Російській Федеральній службі безпеки заявили про затримання українського військовослужбовця поблизу адміністративного кордону з окупованим Кримом.

 

Як інформує УМ, про це інформує ТАСС.

 

Бійця звинуватили у “незаконному перетині кордону”.

 

 "Прикордонним управлінням ФСБ Росії по Республіці Крим за незаконне перетинання державного кордону з України в РФ затримано військовослужбовця Збройних сил України Добринського Є. В. 1992 року народження в стані алкогольного сп'яніння без документів, що засвідчують особу", - зазначено в повідомленні.

.

Окупанти заявляють, що під час особистого огляду у затриманого "виявили та вилучили речовину рослинного походження, імовірно, наркотичну". Її спрямували на експертизу.

 

Відносно Добринського порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 322 КК РФ ("Незаконне перетинання державного кордону Російської Федерації"). За цією статтею загрожує штраф в розмірі до 200 тис. рублів або примусові роботи або позбавлення волі на строк до двох років.

 

Як повідомляла УМ, , 30 травня поблизу півострова Чонгар на адміністративному кордоні з окупованою автономною республікою Кримом був викрадений росіянами український десантник із 95-ї одшбр Євген Добринський.