Андрій Альошин із Львівщини загинув На Донбасі

09:08, 24.04.2020
Андрій Альошин із Львівщини загинув На Донбасі

У загиблого бійця залишилися дружина та батьки.

33-річний боєць 128-ї огшбр Андрій Альошин був мешканцем смт. Славське Сколівського району на Львівщині. Трирічний контракт військового мав завершитися незабаром – у червні 2020 року.

 

Однак, військовому не судилося повернутися додому. Боєць 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Андрій Альошин  23 квітня загинув на Донбасі. Про причини смерті наразі нічого невідомо.
 

 

Про це інформує УМ з посиланням на пресслужбу Львівської обласної державної адміністрації.

 

У загиблого бійця залишилися дружина та батьки.

 

Голова осередку Спілки ветеранів АТО Сколівщини у Славському Ігор Ферин повідомив, що тіло загиблого воїна мають доправити на Львівщину найближчим часом, похорон планують на неділю, 26 квітня.

 

За даними пресцентру штабу ООС, станом на 18:00 23 квітня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, про бойові втрати в ООС не інформують.

 

“Внаслідок злочинних дій загарбників троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнів оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано належну медичну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, досвідчений фронтовик, лейтенант ЗСУ Андрій Шинкарук, який воював з російськими окупантами у складі 1 ОМПБ «Волинь» з 2014 року, загинув внаслідок ворожого обстрілу на Донбасі у понеділок, 20 квітня.