У Києві організовують Патріотичний табір, присвячений героям Небесної Сотні

12:43, 20.02.2020
У Києві організовують Патріотичний табір, присвячений героям Небесної Сотні

22 лютого у Києві відбудеться VI Патріотичний Табір Військового Вишколу, який цього разу присвячується героям Небесної Сотні та проводиться у рамках програми Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum до шостої річниці завершення Майдану.

 

Про це у Фейсбук повідомляє Мінветеранів.

 

Учасників вишколу привітають захисник Донецького аеропорту, заступник Міністерства у справах ветеранів України Олександр Терещенко, інші ветерани російсько-української війни та волонтери, представник Національного музею Революції Гідності, а також від організаторів – Голосіївська РДАта Благодійного Фонду «Криївка Вільних».

 

 

VI Патріотичний Табір Військового Вишколу – це одноденний захід, спрямований, у першу чергу, на національно-патріотичне виховання дітей та юнацтва. Заплановано роботу більше 10-ти різноманітних локацій з реальним спорядженням, зброєю, військовою технікою у супроводі інструкторів – воїнів АТО і волонтерів, а також проходження смуги перешкод.

 

В програмі заходу передбачені засвоєння навичок надання першої невідкладної домедичної допомоги; плетіння маскувальної сітки; розбирання і складання автомата Калашникова; стрільба; освітній лекторій; проходження смуги перешкод тощо.

 

Учасники молодше семи років матимуть можливість проявити свою творчість в малюнках та листах для українських воїнів.

 

По завершенню всі отримають сертифікати про проходження вишколу.

 

Л