Активісту Володимиру Позиничу в Ірпені пошкодили автомобіль за виступи проти забудовників

15:42, 31.03.2019
Активісту Володимиру Позиничу в Ірпені пошкодили автомобіль за виступи проти забудовників

(фото з сайту irpin.online)

31 березня вночі ірпінському активісту Володимиру Позиничу розбили скло в його автомобілі та порізали колеса.

 

Він вважає, що це розплата за його відкриті виступи проти ТОВ "Сарафан" та забудовників, які пов’язані із екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюком, пише Ірпінь.online. 

 

Свого часу прокурор Київської області повідомив Карплюку про підозру. Перебуваючи на посаді директора ТОВ "Сарафан", він не мав усіх необхідних дозволів і ліцензії на будівництво житлового комплексу.

 

Унаслідок порушення правила безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою одна людина загинула, а інша – зазнала тяжких тілесних ушкоджень.

 

Позинич мешкає у ЖК "Річ таун", який зводила скандальна забудовниця Наталія Бойчук – давня бізнес-партнерка Карплюка.

 

 

 

Активіст брав участь у численних заходах, акція протесту, де відверто розповідав про ті численні проблеми, з якими довелося стикнутися новоселам у житлових комплексах, які зводить Бойчук.

 

Приміром, у "Річ тауні" вона не виконала умов щодо належного забезпечення жителів електроенергією – не збудувала трансформаторну підстанцію.

 

 

 

Унаслідок цього мешканці згаданих новобудов потрапили у скрутне становище – залишилися без світла та опалення, адже сучасні газові котли, установлені у квартирах, без електроенергії не працюють.