Денис Начосний загинув від кулі снайпера біля Пісків на Донеччині

11:22, 14.04.2018
Денис Начосний загинув від кулі снайпера біля Пісків на Донеччині

Похорони Дениса Начосного відбудуться у Генічеську 15 квітня. (фото із соцмереж)

Денис Начосний із позивним "Чечен", командир взводку в 34-му батальйоні 57-ї ОМПБр, загинув від кулі снайпера на лінії фронту в районі села Піски неподалік Донецька.

"12 квітня, біля 18.00 у районі селища Піски Донецької області від кулі ворожого снайпера загину мешканець Генічеська Денис Начосний 1986 року народження", - повідомляє Херсонська ОДА.

Денис Начосний спочатку потрапив до війська по мобілізації у 2015 році, а 3 вересня 2016 року підписав контракт на службу в 34-му батальйоні "Батьківщина" 57-ї Окремої мотопіхотної бригади.



"8 квітня цього року він повернувся з відпустки, а 12 він перестав жити земним життям... Ніхто не знав і не здогадувався, що це буде його остання поїздка в мирну частину країни. Куля московського снайпера, перервала його шлях", - написав про загиблого у Facebook користувач із ніком Мишко Журналюга.

Денис Начосний народився 2 вересня 1986 року в селищі Маркеєв Чаплинський район Херсонської області, згодом переїхав до Генічеська.

В армії обіймав посаду заступника командира взводу та виконував обов’язки командира цього підрозділу, хоча був у званні сержанта

За час ротацій на фронт брав участь у бойових діях в районі Райгородки, Бахмута, Пісків та Авдіївки.



На Херсонщині у загиблого військового залишилися батьки, дружина та донька від першого шлюбу.

Похорони Дениса Начосного відбудуться у Генічеську 15 квітня.