Зрадники Аксьонов і Костантинов втекли з Криму до Ростова

01:12, 18.08.2022
Зрадники Аксьонов і Костантинов втекли з Криму до Ростова

Аксьонов і Константинов забрали до Ростова навіть коханок. (Фото з відкритих джерел)

Зрадники України, так званий "прем'єр-міністр" Криму Сергій Аксьонов і спікер "Держдуми" півострова Володимир Константинов втекли разом із родинами та навіть коханками до російського міста Ростов ще в ніч на 17 серпня.

 

Сепаратисти наразі повертатися до Криму не збираються, бо бояться за свої життя.

 

При цьому, втеча відбулася після того, як обом подзвонив куратор із Москви і повідомив про загрозу їхнім життям.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє "24 канал" із посиланням на джерела в українській розвідці.

 

За інформацією журналістів, для успішного виїзду з півострова окупанти на ніч перекрили Кримський міст. Наразі українським спецслужбам відомі деталі втечі та місцезнаходження кримської окупаційної влади.

 

Як розповіли українські розвідники на правах анонімності, куратор із Москви зателефонував Сергію Аксьонову та Володимиру Костантинову і повідомив про те, що їхнім життям загрожує небезпека. Після чого окупаційні лідери вивезли своїх дітей, дружин і навіть коханок у машинах з охороною у напрямку росії.

 

За інформацією ЗМІ, підлеглі Аксьонова всю ніч знищували документи. Сім'ї політиків перебувають у Ростові, де оселилися в одному з готелів.

 

"Активно заливають страх у місцевих ресторанах і святкують власний "порятунок". Про повернення на півострів поки не йдеться", — розповіли в ГУР Міноборони.

 

У розвідці повідомили, що, ймовірно, представники окупаційної влади Криму будуть знаходитися в росії і приїжджатимуть на півострів лише на кілька годин для роз'яснення деяких завдань. Про повне повернення поки не йдеться.

 

Крім того, окупанти розпорядилися викладати у мережу сфабриковані відео нібито їхнього  перебування у Криму.

 

Раніше стало відомо, що російські окупанти переміщають авіацію подалі від кордонів з Україною після останніх вибухів на військових об'єктах у Криму. Усього було зафіксовано переміщення на запасні аеродроми 24 літаків та 14 вертольотів ВКС росії.

 

Як повідомляла «УМ», раніше ЗСУ порахували скільки зброї, боєприпасів, техніки та ЗРК злетіло у повітря під час вибухів поблизу Джанкоя та на інших об’єктах загарбників.