Грузія має бути окупована Росією повністю – Медведєв

10:24, 02.08.2022
Грузія має бути  окупована Росією повністю – Медведєв

Ще один кремлівський карлик озвучив наполеонівські наміри росії.

Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки країни-агресора поміркував про відновлення кордонів Росії, заявивши, що Грузія має бути повністю окупована, бо вона "раніше не існувала".

 

Як інформує УМ, про це пафосно Медведєв написав на своїй сторінці у "Вконтакті". Ксенія Собчак зберегла скріншот посту й виставила його 2 серпня у Телеграм під іменем Кровавая барыня..

 

 Свої роздуми Медведєв майже відразу видалив, проте на цей час немає ні вибачень, ні повідомлень про злом облікового запису.

 

«Після звільнення Києва та всіх територій Малоросії від банд націоналістів, які проповідують вигадане ними українство, Русь знову стане єдиною.

 

Після цього під єдиною рукою Москви на чолі зі слов'янським народом ми підемо в наступний похід для відновлення кордонів нашої Батьківщини, які, як відомо, ніде не закінчуються», - написав, зокрема, Медведєв.

 

Медведєв заявив, що до 1801 року "такої країни, як Грузія, не існувало", і вона з'явилася нібито тільки в межах Російської імперії, тому "Північна та Південна Осетії, Абхазія та території Грузії, що залишилися, можуть бути об'єднані тільки в складі єдиної держави з Росією".

 

Заступник голови Ради безпеки Росії згадав і про Казахстан, назвавши його "штучною державою" і звинуватив у геноциді росіян.

 

«Ми не маємо наміру заплющувати на це очі. Поки туди не прийдуть росіяни, не буде порядку», - пише Медведєв.

 

Як повідомляла УМ, Медведєв вважає абсурдом наміри покарати країну з найбільшим ядерним потенціалом.