Микола Тищенко позбавлений повноважень голови Закарпатського осередку партії «Слуга народу»

21:43, 19.07.2022
Микола Тищенко позбавлений повноважень голови Закарпатського осередку партії «Слуга народу»

Микола Тищенко відомий своїми скандальними витівками.

Повноваження скандально відомого нардепа Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної організації «Слуги народу» достроково припинені з 19 липня.

 

Відповідне розпорядження особисто ухвалила голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк.  

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє партія «Слуга народу» у вівторок ввечері.

 

Зазначається, що дане розпорядження пані Шуляк ухвалено згідно зі статутом партії (ст. 9.1.8, 9.1.17) та погоджено із головою політради, керівником фракції монобільшості  Давидом Арахамією.

 

Наразі тимчасово виконуючим обов’язки голови обласної організації призначено Віктора Микиту - голову Закарпатської ОВА.

 

Саме він зобов’язаний до 19 жовтня забезпечити проведення зборів Закарпатської організації "СН" для вирішення питання про обрання нового голови обласної організації.

 

«В умовах повномасштабної війни з росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками», - наголосила очільниця «слуг» Олена Шуляк.

 

І наголосила, що саме від регіональних організацій наразі залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство.

 

«Відтак, маємо зміцнювати обласні організації, забезпечувати довіру до них з боку партійців, лідерів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виборців і всіх мешканців відповідних регіонів. Війна робить вимоги жорсткішими, а оцінки - відвертішими. Репутаційна бездоганність, ефективність рішень та міцний зв’язок із людьми - такими принципами партія, що створена Президентом і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці. У тому числі - при ухваленні кадрових рішень», - підсумувала голова партії.

 

Як повідомляла "УМ", півтора місяці тому нардеп Олексій Ковальов зізнався у зраді та колабораціонізмі, він співпрацює з окупантами на Херсонщині. Перед тим партія "Слуга народу", до якої він належав, призупинила його членство. 

 

Напередодні колишнього «Слугу народу» Євгена Шевченка, який відомий своїм прихильним ставленням до режиму Олександра Лукашенка, з ганьбою  вигнали з Ради, змусивши зняти кітель ЗСУ.