Мантра путіна про «війну до останнього українця» є доказом продуманого геноциду – Подоляк

07:56, 08.07.2022
Мантра путіна про «війну до останнього українця» є доказом продуманого геноциду – Подоляк

путін звично вдався до залякувань та гонорових заяв на адресу України.

Чергові агресивні заяви путіна щодо України, які він самовдоволено озвучив на зустрічі з керівниками фракцій Держдуми у четвер, прокоментували на Банковій.

 

Так, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що пропагандистські слова президента рф щодо «війни до останнього українця» доводять, що росія ще до повномасштабного вторгнення планувала геноцид нашого народу.

 

Як інформує Україна молода, про це пан Подоляк написав у Твітері в ніч на п’ятницю.

 

«Немає жодного плану «колективного Заходу». Лише конкретна z-армія увійшла в суверенну Україну, обстрілює міста і вбиває мирних громадян. Усе інше – примітивна пропаганда», - написав радник.

 

Михайло Подоляк констатує: «Тому мантра пана Путіна про «війну до останнього українця» – іще один доказ продуманого російського геноциду».

 

Зауважимо, що 7 липня на зустрічі з керівниками фракцій Держдуми рф владімір путін вдався до залякувань, мовляв, росія поки що не робила жодних серйозних дій у ході «спецоперації» в Україні.

 

«Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою. Що тут скажеш, нехай спробують. Ми вже багато разів чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це трагедія для українського народу, але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали», – сказав російський кривавий диктатор.

 

Ще й додав, що Москва нібито не відмовляється від мирних переговорів. «Але ті, хто відмовляються, повинні знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовлятися», – сказав господар Кремля.

 

Як повідомляла «УМ», останнім часом чимало російських високопосадовців вдаються до вкрай агресивних заяв на адресу України та її західних партнерів.

 

Так, заступник голови Ради безпеки рф, експрезидент росії Дмитро Медведєв втішається з того, що покарати державу з найбільшим ядерним потенціалом та її керівництво за воєнні злочини в Україні нібито не вдасться.

 

А глава Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що США варто пам'ятати про те, що Аляска свого часу була російською та рф може почати її «повертати».