Порошенко повернеться в Україну в середині січня

12:19, 21.12.2021
Порошенко повернеться в Україну в середині січня

Порошенко відкидає усі інспировані йому владою звинувачення. (Фото: Фейсбук Петро Порошенко)

Петро Порошенко, п'ятий президент України, підозрюваний у державній зраді та сприянні тероризму, заявив, що повернеться в Україну у першій половині січня.

 

Як інформує УМ, про це він заявив 21 грудня у відеокоментарі в Facebook.

 

«Мені передають вітання з Офісу президента про те, що вони з розумінням поставляться до того, якби я залишився в Європі. Я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня. Але за своїм графіком, а не за графіком потужного сценариста відосиків пана Зеленського.

 

Ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду і про сприяння тероризму», - сказав, зокрема, Порошенко.

 

І уточнив, що поговорить, хто саме є державним зрадником. Він пригадав Зеленському розведення сил на Донбасі, яким той "віддав ворогу нашу землю", зірвану операцію по затриманню вагнерівців, купівлю російського газу і електроенергії у Білорусі.

 

«Я хочу наголосити, що пред’явлення підозри главі держави у державній зраді і фінансуванні  тероризму – це перехід "червоних ліній". Це вже не жарти. Жарти закінчилася. І за це доведеться відповідати», – підсумував Порошенко.

 

Як повідомляла УМ, партія «Європейська солідарність» вважає, що для «оголошення політично вмотивованої фейкової підозри Петру Порошенку» Володимир Зеленський свідомо обрав момент закордонного відрядження п’ятого президента.