Не вистачає досвіду: Зеленський поставив «слугам народу» трійку за роботу

17:23, 02.10.2021
Не вистачає досвіду: Зеленський поставив «слугам народу» трійку за роботу

Зеленський радії зустрічі зі "слугами народу" у Трускавці. (Фото: sluga-narodu.com)

Президент Володимир Зеленський оцінив роботу депутатів монобільшості від партії «Слуга народу» за останні два роки при владі на «трійку з плюсом» під час засідання «Великої фракції» у курортному Трускавці в суботу.

 

На його думку, партії «Слуга народу» поки що не вистачає досвіду.

 

Як інформує Україна молода, Зеленський оцінив обранців від більшості під час виступу, передає партія «Слуга народу».

 

Зазначається, що глава держави взяв участь у дискусіях робочих груп із напрацювання плану реформ на найближчі два роки.

 

«Я щойно побачив дуже енергійну, дуже професійну роботу», – зазначив Володимир Зеленський після спілкування з депутатами у готелі «Ріксос Прикарпаття».

 

І додав : «Бачимо, що депутати тут зовсім інші, вони «живіші», ніж під куполом. Це говорить про те, що потрібно частіше виходити з-під купола і дивитися, як живуть люди».

 

Спілкуючись з журналістами під час переви Зеленський уточнив оцінку влади: роботу партії "Слуга народу" за два роки він оцінює на "трійку з плюсом" за 5-бальною шкалою, а свою власну – на 7-8 балів за 12-бальною шкалою.

 

"Не вистачає досвіду. Я бачу велику кількість людей, яка дуже сильно підтягнулася. Є потужні люди, яких, вибачте, що я так кажу, ніколи не було в Україні, не було багато таких людей. З точки зору цифровізації, інфраструктури, енергетики в таких боях і конкуренції, які у нас є на міжнародній арені", - сказав президент у коментарі журналісту «УП».

 

Щодо оцінки власної роботи Зеленский сказав: "Я думаю, що не маю права ставити собі високу оцінку. 7-8, так кажуть? По 12-бальній. Я десь в середині".

 

Як повідомляла «УМ», прем'єр-міністр Денис Шмигаль представив програму діяльності уряду нардепам від монобільшості під час так званого виїзного засідання «Великої фракції» у курортному Трускавці на Львівщині і пообіцяв запровадити іпотеку під 5% для всіх