Путін спить і бачить капітуляцію України – Смешко

13:26, 25.04.2021
Путін спить і бачить  капітуляцію України – Смешко

Ексглава Служби безпеки України Ігор Смешко: Путін мріє про капітуляцію України

Президент Росії Володимир Путін бачить єдине можливе вирішення «українського питання» в капітуляції України.

 

Як інформує УМ, про це ексглава Служби безпеки України Ігор Смешко сказав у  телеефірі.

 

«Російська Федерація нічим не відрізняється в своїй імперській ментальності – що до 1917 року, що під час Радянського Союзу. Невже не зрозуміло, що Путін має монархічну владу в своїй країні, і головне, що він може дати країні з ВВП приблизно як в Іспанії, з напруженою соціально-економічною ситуацією – це «велич нації», перемогу в Другій світовій війні, а сам він – «збирач земель руських», – заявив ексглава СБУ.

 

За словами Смешка, для Путіна «вирішення українського питання – абсолютна капітуляція України».

 

«Перше – зупинити євроатлантичний рух, друге – повністю втягнути в орбіту політичного управління Кремля. Що можна запропонувати країні, яка, починаючи з Олександра третього, каже, що у нас єдині друзі – це армія і флот? Мир не можна випрошувати на колінах», – зазначив він.

 

Як повідомляла "УМ", кандидатка на посаду федерального канцлера Німеччини від партії "Зелених" Анналена Бербок наголошує на конфлікті України з Росією, через який, на її думку, наразі недоцільно говорити про членство України в НАТО.
 
Тоді як США мають намір збільшити підтримку України у сфері безпеки й оборони, в тому числі летальними оборонними системами.