День закоханих подружжя Зеленських зустріне в Абу-Дабі

17:07, 13.02.2021
День закоханих подружжя Зеленських зустріне в Абу-Дабі

Олена і Володимир Зеленські святкуватимуть День закоханих у ОАЕ. (Фото з ФБ-сторінки Олени Зеленської)

Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленска вилетіли з офіційним візитом до до Об’єднаних Арабських Еміратів, де вони перебуватимуть 14-15 лютого.

 

Як повідомляє Україна молода, про те, що подружжя Зеленських зустрінуть День Святого Валентина саме в Абу-Дабі, інформує Офіс президента в суботу, не акцентуючи увагу на святі всіх закоханих.

 

Зазначається, що пан Зеленський проведе переговори зі спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном та віцепрезидентом, прем’єр-міністром, міністром оборони ОАЕ Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом.

 

«Під час зустрічей буде обговорено широкий спектр питань двосторонньої політичної, торговельно-економічної, інвестиційної та гуманітарної співпраці. За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів», - стверджують на Банковій.

 

Тоді як перша леді України у межах розвитку напрямку "культурна дипломатія" зустрінеться з міністром культури та молоді Об’єднаних Арабських Еміратів Нурою бінт Мухаммад Аль Каабі, представниками дирекції Дубайської опери та ключових історичних і культурних пам’яток Абу-Дабі.

 

Як повідомляла "УМ", перед будівлею Офісу президента у Києві на вулиці Банковій з’явилось містечко закоханих. Колишня резиденція Миколая тепер прикрашена серцями й написами "love".