Ткаченко шокований ідеєю відкриття покерного клубу в Будинку профспілок

08:37, 30.01.2021
Ткаченко шокований ідеєю відкриття покерного клубу в Будинку профспілок

Будинок профспілок є одним з символів Євромайдану.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко шокований ініціативою відкрити розважальний покерний клуб у Будинку профспілок, який є одним з символів Євромайдану.

 

Відтак, міністерство культури направило запит керівництву Федерації профспілок України з приводу можливого розміщення розміщення розважального закладу. Відомство обіцяє зробити усе від нього залежне, аби не допустити подібного.

 

Як повідомляє Україна молода, про це поінформував міністр культури Олександр Ткаченко у Телеграм.

 

За його словами, що інформація про можливе розміщення в Будинку профспілок покерного клубу його шокувала.

 

«У будівлі, де під час Революції гідності був штаб Майдану. Там, де під час пожежі загинули люди. Пам’ять про трагічні події тих днів має бути збережено, а меморіальний спадок вшановано гідно. Стурбований такими діями й рішеннями. Очевидно, що для "спортивного покеру" там не місце», — наголосив урядовець.

 

Раніше стало відомо, що у Будинку профспілок, розташованому в Києві на Майдані Незалежності, планують відкрити покерний клуб на тисячу квадратних метрів.

 

У Федерації профспілок та Всеукраїнській федерації спортивного покеру запевнили, що там не гратимуть на гроші.

 

Раніше у цій будівлі вже намагалися відкрити інші розважальні заклади. Зокрема, заклади харчування: KFC, «Каратєль» та «L’kafa». Після скандалів Федерація профспілок визнала, що відкривати розважальні установи в Будинку недоцільно.

 

Як повідомляла "УМ", народна депутатка Софія Федина розкритикувала ідею відкрити покерний клуб у Будинку профспілок.

 

Днями за позовом одіозного юриста Портнова ОАСК заборонив відзначати пам’ять українських героїв та видатних історичних постатей, а також вимагає переглянути героїзацію євромайданівців.