Шприци без голок: «слуга народу» Юрій Камельчук підозрює змову у вакцинації

16:38, 09.01.2021
Шприци без голок: «слуга народу» Юрій Камельчук підозрює змову у вакцинації

Народний депутат від провладної фракції «Слуга народу» Юрій Камельчук.

Народний депутат від провладної фракції «Слуга народу» Юрій Камельчук вважає, що вакцини від коронавірусу містять шкідливі інгредієнти, які вже призвели до смертей людей.

 

За його словами, лідери думок демонструють «псевдовакцинацію зі шприцами без голок» і уколи через футболку.

 

Як передає Україна молода, позицію Камельчука наводять вітчизняні ЗМІ з посиланням на пост обранця у Facebook, який він згодом видалив або приховав з невідомих причин.

 

«Політики демонструють нам псевдовакцинацію з шприцами без голок чи уколами через футболку. Сценаристи просування псевдопанацеї просто фантастичні маркетологи. Спочатку заходять через лідерів думок. Тільки як перевірити, що саме було введено людині на відео? Ніяк. Просто повірити. Телевізор же не обманює!» — переконаний «слуга народу» Камельчук.

 

На його думку, «примусова вакцинація» — це спосіб створення «додаткових штучних кордонів та привід підкорити непідкорених».

 

Також, за словами Камельчука, запроваджений в Україні жорсткий карантин порушує Конституцію і призведе до позовів проти уряду. На його думку локдаун — додаткові заходи безпеки перед «можливим бунтом». Він заявив, що більшість країн світу піддалися маніпуляціям.

 

«Карантинні обмеження в світі - частина тесту, як реагуватиме суспільство на те, що йому нав‘язують. А примусова вакцинація — це спосіб створення додаткових штучних кордонів та привід підкорити непідкорених. Цікаво, це згортання світової демократії і кінець права на вільне пересування?» — припустив депутат.

 

Також серед «ворогів народу» депутат згадав тканинну маску, яка начебто знижує надходження кисню до організму на 20%, чим збільшує ризик серцево-судинних захворювань, та не захищає від вірусів, «розмір молекул яких є меншим за відстань між нитками тканини маски».

 

Депутат закликав «колективну свідомість» прокинутися, адже він про все нібито попереджав ще в березні 2020-го. «Битва не закінчена», — зауважив Камельчук.

 

Нагадаємо, що в середині грудня Камельчук назвав коронавірусну хворобу вигаданою і додав, що не вірить у ефективність розроблених проти неї вакцин. Пізніше він пояснив свої слова тим, що нібито мав на увазі світову стратегію вакцинації, яка не залишає людям права від неї відмовитись.

 

Як повідомляла «УМ», в Україні 8 січня, почали діяти посилені карантинні обмеження, запроваджені до 24 січня включно з метою запобігання поширенню хвороби COVID-19.

 

При цьому, українців обурили селфі президента Зеленського з відпочинку на гірськолижному курорті «Буковель», тоді як вони не можуть купити все необхідне в магазинах, а чимало підприємців змушені закритися на час локдауну і нести збитки. Глава держави попри початок січневого локдауну, не дотримується соціальної дистанції з іншими людьми: зокрема, робить селфі з усіма бажаючими прихильниками без маски.

 

Керівництво МОЗ відреагувало на обурення українців через заборону супермаркетам і магазинам  продавати частину товарів, включно з лампочками, батарейками, дитячими іграшками, презервативами та шкарпетками під час жорсткого карантину.