Місцеві вибори: Академія сучасного політика навчить нових «правил гри»

11:23, 21.07.2020
Місцеві вибори: Академія сучасного політика навчить нових «правил гри»

Академія сучасного політика запрошує на інтенсив.

Навчання з нових правил гри на місцевих виборах 2020 року та щодо змін в територіально-адміністративному устрої розпочнеться 23 та 27 липня о 20.00.

 

Як повідомляє «Україна молода», експерти міжнародного проєкту «Академія сучасного політика» розкриють в онлайн-форматі понад 100 тем і питань від учасників.

 

Щоб зареєструватися на онлайн-інтенсив, дізнатися перелік тем, задати власні питання експертам, потрібно написати слово «зміни» або число «1607» після переходу в чати Академії в Facebook  або Telegram t.me/asp_org_ua_bot.

 

Організатори наголошують, що можна реєструватися й усно: (066)048-98-10, (067)623-58-51.

 

На учасників чекають цікаві спікери, які підготують аналітику з Виборчого кодексу, прийнятого 16 липня 2020 року Верховною Радою України:

 

Лариса Білозір – народний депутат України ІХ скликання, Діана Гордійчук – депутат Рівненської облради, юрист та політтехнолог, а також Костянтин Золотаревський – Член Європейської Ради "International Human Rights Community" I.H.R.C. та Голова офісу I.H.R.C. & Special Monitoring Mission I.H.R.C. в Україні (Luxembourg), Президент Міжнародного фонду підтримки України (Poland).

 

Приклади питань від учасників та основну програму можна побачити ТУТ.

 

Для тих, хто не потрапить на прямі ефіри, є можливість отримати записи в спеціальній фейсбук-групі, де також охочі працювати на виборах можуть знайти собі команду, а політики залучити PR-спеціалістів, політтехнологів, аналітиків, керівників проєктів та спічрайтерів.

Всі, хто братиме участь в прямих трансляціях інтенсиву, отримають постійний статус учасника проєкту "Академія сучасного політика" з доступом до його безкоштовних клубних можливостей.

 

Керівником проєкту є Марія Колесник, яка адаптувала скандинавську методику навчання до задачі виведення на результати українських політиків в формуванні навичок та портфоліо політичних успіхів через спеціалізовані коучинг-програми, докладніше про які зазначено тут asp.org.ua/kp .