Слуга народу: Домбровська пробачила Корнієнка за «корабельну сосну»

22:27, 24.06.2020
Слуга народу: Домбровська пробачила Корнієнка за «корабельну сосну»

Тетяна Домбровська хоче стати мером Миколаєва за підтримки "Слуги народу".

Миколаївський політик і ймовірна кандидатка від «Слуги народу» на виборах в мери Миколаєва Тетяна Домбровська вважає неприпустимими висловлювання глави партії «Слуга народу» Олександра Корнієнка на її адресу: «баба робоча, як корабельна сосна».

 

Утім, Домбровська приймає його вибачення і готова працювати з цією партією далі.

 

Як передає «Україна молода», про це Тетяна Домбровська сказала у коментарі «LB.ua» в середу ввечері.

 

Пані Домбровська вважає неприпустимим говорити так про будь-яку жінку, але водночас вона вважає, що Корнієнко високо оцінив її.

 

«Безумовно, та оцінка роботи, яку вчора дав Олександр під час прес-конференції, це висока оцінка. Єдине, її у такій грубій чоловічій формі бути не повинно. Вчора після прес-конференції він вибачився переді мною, також сьогодні були повторні вибачення, вже публічно. Тому я вважаю, що інцидент вичерпано, продовжуємо працювати далі», — сказала жінка.

 

Вибачення Корнієнка Домбровська прийняла.

 

«Так. Але я хочу підкреслити: це неприпустимо, щоби чоловік в принципі казав про жінку у такій формі», — відповіла політик з Миколаєва.

 

Також вона готова продовжувати співпрацювати з партією «Слуга Народу» і йти у мери Миколаєва від неї: «Я сьогодні є одним з можливих кандидатів, тому, думаю, як визначиться партія, тоді і буде повний результат. Я готова працювати далі. Інцидент вичерпано. Вибачення прийнято».

 

Як повідомляла «УМ», напередодні, 23 червня, у мережі опублікували відео, в якому Корнієнко під час розмови з Давидом Арахамією (обоє не знали, що мікрофони преси на столі не вимкнено) говорить нібито про колегу Ірину Аллахвердієву, що вона «робоча баба, як корабельна сосна». Сам Корнієнко спочатку сказав, що запис змонтований.

 

Вже сьогодні, 24 червня, Корнієнко вибачився за сексизм і пояснив, що більша частина його слів стосується не Аллахвердієвої, а миколаївського політика Тетяни Домбровської.