Федина закидає Зеленському побудову тоталітарної держави

18:39, 24.05.2020
Федина закидає Зеленському побудову тоталітарної держави

Софія Федина дотримується умов карантину, але проти тоталітаризму.

Волонтерка, народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина вважає, що нинішня влада на чолі з президентом Зеленським, прикриваючись карантинними обмеженнями, намагається максимально посилити репресивні інструменти для боротьби з опонентами в Україні.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це пані Федина заявила зі сцени на Майдані Незалежності під час Всеукраїнської акції "Стоп реванш" у неділю.

 

"Сьогодні тут зібралися три найбільші "терористки", яких "потерпілий" боїться найбільше: я, Маруся Звіробій і Тетяна Чорновол. Ми готові виходити, бо під прикриттям карантину багато речей почало творитися не тільки показово: зневаження армії, заруба економіки. Але вони почали під прикриттям карантину будувати тоталітарну державу, де все контролюється, де впроваджується новітнє рабство, де людина стає ніким, як це було в Совєцькому Союзі", – застерігає Софія Федина.

 

Депутатка закликала до єдності патріотичні сили, особливо перед місцевими виборами, які мають відбутися 25 жовтня цього року.

 

"Рік тому я думала, що, можливо, це несвідомо, можливо не навчились, не пояснив хтось. Зараз я впевнена, що все це свідомо і якщо не поставити блок, то відбити атаку може бути пізно", – зазначає Федина.

 

І додає, що якщо на місцевих виборах більшу частину голосів отримає ОПЗЖ, до якої «може перейти левова частина падіння рейтингу Зеленського, то буде біда по всій українській державі».

 

Як повідомляла «УМ», 24 травня в багатьох містах України громадська організація "Рух Опору Капітуляції" організувала всеукраїнську акцію протесту "Рік Зеленського - рік реваншу".

 

Напередодні Національний Корпус влаштував акцію протесту під офісом лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука. Активісти вимагають від Мін’юсту звернутися з позовом до суду по факту вчинення партією ОПЗЖ державної зради та вимагають від СБУ розпочати провадження проти очільників цієї антиукраїнської сили. Відповідні документи були подані до СБУ та Мін’юсту лідером Нацкорпусу Андрієм Білецьким.

 

Раніше правоохоронці відкрили кримінальну справу проти депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій після їх скандального відеозвернення до президента  Володимира Зеленського.