Зеленський поступається Путіну в стратегічних питаннях – Климпуш-Цинцадзе

18:10, 24.04.2020
Зеленський поступається Путіну в стратегічних питаннях – Климпуш-Цинцадзе

Іванна Климпуш-Цинцадзе (в центрі) у Верховній Раді. (Фото з ФБ-сторінки Ірини Геращенко)

Президент України Володимир Зеленський руйнує міжнародну коаліцію на підтримку України і поступається президенту Росії Володимиру Путіну в стратегічних питаннях.

 

Тоді як війна на Донбасі має бути завершена лише на українських умовах, і допомогти в цьому може тільки потужна міжнародна підтримка.

 

Як інформує «Україна молода», про це заявила народний депутат від "Європейської Солідарності" Іванна Климпуш-Цинцадзе у п’ятницю.

 

«Мені хотілося, аби Зеленський закінчував війну на умовах міжнародного права і на умовах України, а не виконуючи забаганки Кремля і Путіна. Це є принциповим. Адже протягом року, з часу обрання Зеленського, ми бачимо як поступово крок за кроком здаються сильні позиції Україні, які вона мала на міжнародній арені щодо російської агресії», – цитує народну депутатку від «ЄС» телеканал «Прямий».

 

Іванна Климпуш-Цинцадзе також наголосила: «Так, ми всі хотіли би перейти до будування країни, а не суто захисту нашої держави. Я не бачу в який спосіб президент Зеленський зможе найближчими роками завершити війну без міжнародної підтримки, без власної стратегії».

 

На її думку, за рік при владі Зеленський зупинив розвиток та подальше реформування армії, медицини, інших галузей, обвалив економіку та зруйнував міжнародну коаліцію на підтримку України.

 

Зауважимо, що голова Комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що за майже рік президентства Володимир Зеленський не виконав свої ключові передвиборчі обіцянки.

 

Як повідомляла «УМ», посилаючись на власні поінформовані джерела, президент Зеленський вже кілька разів хотів подати у відставку з посади, утім, його усіляко стримувало від цього кроку власне оточення.