Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув боєць 92 омбр Олексій Кучкін

11:30, 16.01.2020
Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув боєць 92 омбр Олексій Кучкін

15 січня у зоні проведення ООС від кулі снайпера загинув 24-річний військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Олексій Кучкін.
 

Про це повідомляє у facebook 92-а ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

 

 "15 січня у нашій військовій родині сталося велике горе – ми втратили побратима. Внаслідок обстрілу снайпера в напрямку населеного пункту Каштанове отримав кульове поранення голови старший солдат Кучкін Олексій Вікторович",- йдеться в повідомленні.

 

Кучкін був старшим стрільцем механізованого батальйону. Побратими бійця розказали, що боєць чергував на опорному пункті, ворожий снайпер влучив йому в обличчя. Пораненого намагалися швидко евакуювати, доправивши до лікарні, однак, він помер.

 

Кучкіну було 24 роки,три з них він служив у лавах Збройних сил України. Родом з Харківщини. Нещодавно  одружився. Від першого шлюбу має сина шкільного віку.

Нагадаємо: 16 січня у штабі ООС повідомили, що напередодні збройні формування Російської Федерації на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.