Борис Філатов зі скандалом покинув партію «УКРОП»

16:35, 05.12.2018
Борис Філатов зі скандалом покинув партію «УКРОП»

Борис Філатов розповів про шкоду від партії "УКРОП". (фото: Borys Filatov / Facebook)

Міський голова Дніпра Борис Філатов в різкій формі повідомив про вихід із партії "УКРОП" перед висуванням бізнесмена Олександра Шевченка кандидатом в президенти від політсили.

Борис Філатов заявив, що не хоче "мати справи з публікою, яка захопила владу в "УКРОПі".

"Відсьогодні я складаю з себе повноваження члена президії політради "Укропу" і взагалі виходжу з партії", – написав Борис Філатов у Facebook.

Він перерахував суперечливі моменти в історії партії, які нібито викликали його обурення, але він мовчав: виключення із політсили Геннадія Корбана, "фальсифікування уставу" партії в Міністерстві юстиції. призначення до політради "підручного сепаратиста Царьова" та інші.

Борис Філатов додав, що мати справу із "публікою" з "УКРОПу", все-одно, що палити електронні цигарки, пити безалкогольне пиво та спати із гумовими жінками.



Скандальний виихід Бориса Філатова із "УКРОПу" відбувся на тлі чергового з’їзду політсили.

Учасники з’їзду висунули кандидатом у президенти України на прийдешніх виборах бізнесмена Олександра Шевченка, його в партії називають лідером, на якого очікує країна.

"Наша боротьба була тривалою. Наша боротьба була демократичною, сучасною і яку визнає весь світ. Але ця боротьба була не за наше місце під сонцем, а ця боротьба була за те, щоб український народ врешті-решт почав жити на своїй землі заможно, щоб до нього влада ставилася чесно, щоб влада була дійсно нарешті сервісом, який дає людям просто, справедливо і чесно жити", - заявив Олександр Шевченко на з’їзді партії "УКРОП".

Нагадаємо, в "Аграрній партії України" під час боротьби за владу програв її екс-керівник Віталій Скоцик.