У Києві створено унікальні інсталяції: квіти розповідають про боротьбу українських міст із ворогом, фото

10:03, 29.05.2023
У Києві створено унікальні інсталяції: квіти розповідають про боротьбу українських міст із ворогом, фото

Київське патріотичне пано на Лівому березі. (Фото: Фейсбук КО "Київзеленбуд")

Більше двадцяти квіткових інсталяцій у різних куточках столиці, які розповідають про героїв, українську унікальність та ідентичність створили працівники «Київзеленбуду» до Днів Києва.

 

Як інформує УМ, про це йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

 

Так, на Печерську можна побачити панно, присвячене Герою України із позивним “Да Вінчі”. Також на Протасовому яру фахівці створили інсталяцію на честь Романа Ратушного.

 

 

“Поділ висловлює свою шану Фортеці Бахмут і кожному захиснику. А на Либідській площі – символ нескореного Херсона, кавун, як нагадування, що все своє ми повернемо собі. Ми вклоняємося ЗСУ, вплітаючи їхню емблему у зелень парків Позняки та Перемога”, – зазначають представники “Київзеленбуду”.

 

 

У Голосіївського парку Рильського фахівці розмістили панно, на якому зображена дівчина, яка крокує ворожими танками до Перемоги.

 

“Наш дім – 603 548 кв. км., позначені у парку “Відрадний”. І гасло Be brave like Ukraine, яке квітне у парку на Троєщині, вже знає весь світ. У Святошинському та Дарницькому районах б’ються серця в ритмі України, а в Дніпровському районі ми розповідаємо, що закладено в наше ДНК. Наша сила – в нашому роді, і про це говоримо на просп. Бажана. Ми пишаємося красою наших орнаментів у парку Шевченка та на Каштановому бульварі, проспекті Оболонському та біля Харківської площі”, – додають фахівці.

 

 

Як повідомляла УМ, День Києва: брати Кличко привітали киян.