Ніно Катамадзе приїхала в Київ підтримати українців

15:48, 10.06.2022
Ніно Катамадзе приїхала в Київ підтримати українців

Ніно Катамадзе ще у 2014 році виступила проти російської агресії, нині приїхала до Києва, аби підтримати наш народ

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе виступила проти війни в Україні та приїхала до Києва, щоб підтримати українців.
 
Зірка грузинського джазу  ще з початком бойових дій на Донеччині засудила російську агресію. Ще кілька років тому співачка попереджала, що Путін – спільний ворог України та Грузії.
 
Тому після повномасштабного вторгнення російських військ на українські території Катамадзе приєдналася до допомоги Україні.
 
До Києва артистка приїхала потягом  зі Львова. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили на офіційній сторінці Укрзалізниці у фейсбуці.
 
«Продовжуємо везти в Україну не тільки політиків та інвесторів, але й всесвітньо відомих артистів. Грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе прибула у Київ, щоб висловити підтримку українському народові у зв’язку з агресією Росії. Ніно завжди послідовно підтримувала Україну та засуджувала окупацію як у рідній Грузії, так і на українській землі. Раді вітати друзів України на борту наших поїздів»,– написали в публікації. 
 
Виконавиця вже встигла дати виступ у Києві та поспілкуватися з шанувальниками.
 
У неділю, 12 червня, співачка завітає до Львова, де стане гостею на благодійному ярмарку-зустрічі, який організовує Львівська національна філармонія. Керівниця правління "INSO-Lviv" Іоланта Пришляк розповіла, що щодня оркестр обробляє десятки запитів допомоги, а Львівська філармонія стала осередком гуманітарної допомоги. Це доводить, що культура не може залишатися поза політикою.
 
Тому колектив створив ярмарку та аукціон для збору коштів на потреби 80 окремої десантно-штурмової бригади, яка базується у Львові. Мета – зібрати кошти на 4 авто та термовізійні дрони.
 
Лоти аукціону, серед яких зустрічі з відомими людьми, іграшки, прикраси, твори мистецтва, будуть розміщені на сторінці "INSO-Львів" 10 червня. А вже 12 червня львів'ян і гостей міста запрошують долучитися до ярмарку, який розпочнеться о 12 годині на площі Маланюка. Окрім солодощів у відвідувачів буде можливість почути живу музику, а саме – виступ Ніно Катамадзе.
 
Як повідомляла УМ, знаменита голлівудська актриса та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі завітала до України. Зірку світового кіно помітили у одній із кав'ярень Львова.