Фестиваль Atlas Weekend не відбудеться через коронавірус

13:40, 30.04.2020
Фестиваль Atlas Weekend не відбудеться через коронавірус

Квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, є дійсними на фестиваль наступного року

Один з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend переносять на 6 – 11 липня 2021 року через пандемію коронавірусу.

 

Про це йдеться у повідомленні на сайті фестивалю.
 

«Через непідвладні нам обставини, Atlas Weekend перенесено на наступний рік. У зв’язку із пандемією Covid-19 ми не можемо наражати на ризик гостей, команду та артистів фестивалю, проводячи його цього літа», — пишуть організатори.
 

Квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, є дійсними на фестиваль наступного року. Всі, хто не в змозі бути присутнім наступного року, зможуть повернути кошти. На офіційних ресурсах обіцяють опублікувати детальні інструкції, як це зробити. 
 

«Наразі ми в переговорах зі всіма артистами, щоб вже заявлений лайн-ап було повністю збережено. Також на вас чекають анонси ще багатьох нових артистів, що приєднаються до фестивалю наступного року», — уточнили організатори.


Там уточнили, що останній місяць «не втрачали надії», розглядали різні варіанти виходу з кризи та вірили, що буде можливість провести фестиваль цього літа: «Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення — єдине вірне рішення в цій ситуації».
 

Atlas Weekend — один з найбільших музичних фестивалів України. Проходить щорічно у Києві в першій половині липня на ВДНГ. Заснований у 2015 році концертною агенцією PMK Event Agency, яка є власником київського нічного клубу Atlas, від якого фестиваль і отримав назву. 
 

Цьогоріч фестиваль мав відбутися 7-12 липня 2020 року. Оголошеними хедлайнерами були, зокрема, гурти Twenty One Pilots, Placebo, ALT-J, репер ASAP Rocky.