Фільм «Віддана» можна переглянути онлайн

20:36, 12.04.2020
Фільм «Віддана» можна переглянути онлайн

Любовний трикутник психологічної драми "Віддана".

Резонансну стрічку «Віддана» режисерки з Рівного Христини Сиволап відтепер можна буде подивитися в онлайн режимі.

 

Фільм викликав жвавий ажіотаж по всій Україні і став справжнім відкриттям українського кіно 2020 року. Глядачі ще довго із захватом ділилися своїми враженнями про кінострічку.

 

Про можливість переглянути «Віддану» онлайн повідомила режисерка стрічки «Віддана» Христина Сиволап, передає «Україна молода».

 

Відтак, ті глядачі, які не встигли переглянути цей фільм можуть подивитися його в онлайн режимі.

 

«Раді повідомити, що, починаючи з 10 квітня, фільм з’являтиметься на MEGOGO, OLL.TV, Sweet.tv та 1+1 video. Слідкуйте за анонсами улюблених майданчиків! Легальний доступ можна придбати лише на цих платформах, - говорить режисерка Христина Сиволап. - Отож, якщо ви не встигли сходити на нашу стрічку до кінотеатру чи бажаєте переглянути її знову, насолоджуйтеся переглядом вдома».

 

Як повідомляла «УМ», психологічна драма «Віддана» знята за романом Софії Андрухович «Фелікс Австрія», який став у 2014-му Книгою року ВВС.

 

Виробником художнього повнометражного фільму «Віддана» стала студія Film.UA, яка придбала права на екранізацію роману Софії Андрухович у січні 2017-го. Наступного року проєкт став одним із переможців конкурсу Міністерства культури України з надання держпідтримки фільмам патріотичного спрямування (кінокартину від початку позиціонували як «історична драма»).

 

Загальний кошторис — 60 млн грн, із них частка грошей з держбюджету — 25 млн грн.

 

Фільм починається з 1868 року, з дня, коли несподівано спалахнув будинок, а потім оповідає історію 25 років потому. Екранізовані Стефанія Чорненько й Адель Сколик із малолітства, виявляється, вимірюють, кого з них більше любить спочатку доктор, коли залишив у сім’ї після трагедії і доньку служниці, а потім і молоді люди.