Не потрібна ні в Україні, ні в рф: Ані Лорак вимушена гастролювати в Узбекистані

18:20, 18.05.2023
Не потрібна ні в Україні, ні в рф: Ані Лорак вимушена гастролювати в Узбекистані

Тепер Ані Лорак згодна співати навіть за узбецькі суми (Фото з відкритих джерел)

Ані Лорак виявилася не потрібною ні в росії, ні тим паче в Україні. Тож після масових скасувань концертів у рф зрадниця вирушила до Узбекистану.  Артистці тепер не дають заробити на кривавих рублях, тому зірка почала поневірятися світом у пошуках грошей.

 

Про це повідомляє Україна молода.

 

За заявами російських ЗМІ, концерт Лорак заплановано на 28 травня в Ташкенті. Тепер зрадниця отримуватиме гонорар в узбецьких сумах, а не в російських рублях.

 

Нагадаємо, що наприкінці березня концерти Лорак почали масово скасовувати в Росії – заплановані виступи в Краснодарі, Воронежі та Ростові так і не відбулися, а її тур виявився невдалим.

 

Співачку підозрюють у Росії в передачі коштів для ЗСУ, спираючись на слова артистки та її українське коріння. Утім, сама Лорак це заперечує – вона заявила, що від неї допомога може надходити тільки у вигляді гуманітарки, а не засобів для озброєнь.

 

У квітні Лорак відреагувала на можливе позбавлення звань і нагород від України, при цьому звинувачуючи свою рідну країну в тому, що її змусили переїхати в РФ.

 

Як повідомляла УМ, украінський шоумен Ігор Кондратюк неодноразово соромив Тодоренко, Повалій та Лорак за мовчання про війну, закликаючи їх висловитися про повномасштабне вторгнення росіі в Україну.  Кондратюк намагався достукатися до «зірок», однак все це безрезультатно. Продюсер впевнений, що мовчати про війну - це означає підтримувати її.