Мільярдерка-вдова Джобса інкогнито відвідала Київ та поспілкувалася із Зеленським, фото

10:35, 23.03.2023
Мільярдерка-вдова Джобса інкогнито відвідала Київ та поспілкувалася із Зеленським, фото

Лорейн Джобс на столичному залізничному вокзалі. (Фото: Фейсбук Сергій Лещенко)

Одна з найзаможніших жінок світу Лорейн Пауелл Джобс – вдова засновника Apple, культового підприємця та винахідника Стіва Джобса – з таємним візитом відвідала Київ.

 

Як інформує про це на своїй сторінці в Фейсбук написав колишній нардеп, журналіст, член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко.

 

«Будучи приватною особою, яка не виставляє життя напоказ, Лорейн Джобс не афішувала свою поїздку, хоча після першої публікації в The Atlantic, акціонером якого є Лорейн, про неї уже можна говорити, – пише Лещенко. – Цей візит був вчинком для мільярдерки, враховуючи, що навіть не всі чоловіки-політики наважуються зараз відвідувати Киів.

 

Вона ж проїхала півсвіту з Пало Альто в Кремнієвій долині та порушила правило міжнародних лідерів, які не затримуються в столиці більше ніж на 12 годин. Лорейн Джобс провела в Києві майже три доби, десятки разів чула повітряні тривоги, та зустрілася з керівництвом країни».

 

 

Як зазначає  «ексжурналіст» розмова з президентом України скоро вийде як головна тема номеру, інші ж переговори стосувалися залучення гості в благодійні проекти; а Укрзалізниця гарантувала безпечний та найшвидший з усіх можливих спосіб подорожі.

 

«З курйозів же можна розповісти, що через правила безпеки не можна заносити жодні гаджети, в тому числі айфони в приміщення, де перебуває президент. Усі мобільні телефони було залишено на охороні. Виключень немає ні для кого — навіть для людини з прізвищем Джобс», - додає Лещенко.

 

 

Додамо, що Лорейн Пауелл Джобс – одна з найзаможніших жінок світу, власниця капіталу в 20 мільярдів доларів.  

 

Вона також є акціонером легендарного журналу The Atlantic, а тому зустріч з президентом провела, ставлячи запитання для нового випуску — разом з редактором видання Джеффом Голдбергом і колумністкою та істориком Енн Епплбаум.

 

Як повідомляла УМ, конгресмени-республіканці закликали Байдена передати ЗСУ касетні боєприпаси DPICM.