Kalush Orchestra і Skofka збирають гроші на 50 генераторів для ЗСУ

18:39, 05.12.2022
Kalush Orchestra і Skofka збирають гроші  на 50 генераторів для ЗСУ

На зібрані гроші музиканти планують придбати 50 генераторів для Збройних сил

Переможці Євробачення гурт Kalush Orchestra разом із гуртом Skofka розпочали великий збір коштів на 50 генераторів для ЗСУ. 

 

Як інформує Україна молода, про це гурт Kalush Orchestra і Skofka написали у Фейсбуці.

 

«Днями Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму, і вже цього ж дня вона знову випустила ракети по українських містах. Це справжня країна - терорист. Росія вбиває українців, знищує нашу енергетику, але ми незламні. Тому, ми разом з SKOFKA та благодійною організацією «Човен» оголошуємо збір на генератори для ЗСУ. Потрібно зібрати 50 генераторів», - зазначають музиканти. 

 

Тому Kalush Orchestra і Skofka спільно з благодійною організацією "Човен" оголосили збір на генератори для Збройних сил України.

 

Ініціатори хочуть закупити 50 генераторів. Kalush Orchestra перерахував на збір 400 тис. гривень.

 

«Віримо, зможемо! Друзі, нам потрібно зібрати 1,5 млн гривень, щоб якнайшвидше здобути перемогу над окупантами. Разом — ми сила!»— закликають виконавці.

 

«Переходьте за посиланням банка та робіть свій внесок. Разом - ми сила!  Карта5375411204540863», - йдеться в повідомленні. 

 

За вказаними реквізитами "банку" Монобанку вже розбито, відтак музиканти закуплять генератори для ЗСУ.

 

Як повідомляла УМ, переможець Євробачення гурт Kalush Orchestra передав понад 300 000 гривень на відбудову музею Григорія Сковороди, що був знищений ракетною атакою росіян на Харківщині.