Тіна Кароль жорстко розкритикувала концерт Лепса і Доліної у Донецьку

18:43, 12.05.2022
Тіна Кароль жорстко розкритикувала концерт Лепса і Доліної у Донецьку

Тіна Кароль прокоментувала виступ російського пропагандиста Григорія Лепса в окупованому Донецьку. (Фото з відкритих джерел)

З нагоди так званого «дня республіки» кремлівські пропагандисти — Доліна, Дюжев і Лепс приїхали в окупований Донецьк та дали концерт ватажкам бойовиків. 
 
Пройти повз цей цинізм не змогла співачка Тіна Кароль.
 
Як інформує Україна молода, відповідний  допис вона написала  у своєму блозі в  Інстаграмі.
 
Українська виконавиця Тіна Кароль, яка зараз перебуває в Японії, прокоментувала виступ російського співака-пропагандиста Григорія Лепса в окупованому Донецьку. 
 
11 травня він приїхав, щоб нібито "відволікти солдатів РФ від важких буднів, поспівати, відвідати поранених, роздати платівки та гроші".
 
Тіна Кароль  у своєму stories сказала все, що думає про виконавця і пригадала випадок, коли Лепс звертався до неї із пропозицією стати її продюсером, на що Тіна дала негативну відповідь. 
 
«Нутро тварини. Все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі "НІ". Заїдь глибше, не тікай так швидко, ми зустрінемо як слід!»,- написала вона.
 
Пропагандист їхав до окупантів, співаючи рядки з пісні Володимира Висоцького "Лицарський турнір", Кароль висловилася і про це: "Ти будеш їжею для черв'яків. Ми зневажаємо "короля". Трек вибрав клас, молодчага". 
 
 
Окрім артиста-рашиста Лепса, до окупованого росіянами Донецька навідалися й інші прихильники війни в Україні. 
 
Спочатку зірок-пропагандистів Доліну та Дюжева помітили біля меморіалу "Жертв фашизму" в Донецьку, де ті зі скорботними обличчями клали квіти. Після цього артисти приєдналися до Лепса на концерті до "дня республіки". Там вони співали гімн Росії та свої недохіти.
 
Ба більше, Лепс планує залишитися на Донбасі. Він анонсував сольні концерти й пообіцяв провідати поранених російських окупантів.
 
Головне про кремлівських пропагандистів, яким заборонено в'їзд до України:
 
Григорій Лепс – палкий путініст і прихильник повномасштабної війни Росії проти України. Зокрема, 2015 року він відзначився на концерті "Ми разом", присвяченому "річниці возз'єднання Криму з Росією".
 
Лариса Доліна – співачка, яка виросла в Одесі, але має антиукраїнські погляди. Вона незаконно їздить до окупованого Росією Криму та регулярно виступає з пропагандистськими гаслами.
 
Дмитро Дюжев – актор і співак, який фігурує в "Миротворці" за незаконне відвідування окупованого Росією Криму.
 
Як повідомляла УМ, український шоумен Ігор Кондратюк неодноразово соромив Тодоренко, Повалій та Лорак за мовчання про війну, закликаючи їх висловитися про повномасштабне вторгнення росіі в Україну.  Кондратюк намагався достукатися до «зірок», однак все це безрезультатно. Продюсер впевнений, що мовчати про війну - це означає підтримувати її.