«Полуничка» за запитом: американський актор Монте Безелл знімається у Києві

08:25, 23.10.2021
«Полуничка» за запитом: американський актор Монте Безелл знімається у Києві

Американський актор Монте Безелл на зймоках на Київщині. (Фото надане "Три-Я-Да Продакшн")

Американський актор Монте Безелл (Monte Bezell) приїхав у Київ на зйомки серіалу і перебуватиме тут щонайменше до 25 жовтня.

 

Про це повідомляє Україна молода з посиланням на власні джерела.

 

Пан Безелл відомий, зокрема,  за фільмами «Пітьма в Гавані»,  «Ель Галло» та серіалами «Третя зміна», «Чорний список», «Джесіка Джонс». 

 

«Коли я отримав сценарій від свого друга і продюсера Дена Толмора, мене спочатку трохи насторожила назва. Однак після прочитання зрозумів, що це буде хіт, тоді я зателефонував продюсеру і сказав, що готовий зніматися. Сподіваюся, моя робота тут буде не тільки цікавою, а й відкриє дорогу в Україну американському фільмовиробництву», - каже актор.

 

Монте Безелл виконає роль Давида Рів'єри, який у  новому 8-серійному комедійному проєкті, який створюється виключно для VOD-платформ, є ділком, що заробляє гроші виготовленням порнопродукції.

 

Тому і назва серіалу відповідна: «Порно, я люблю тебе». Зйомки відбуваються у Києві та області.

 

За сюжетом комедії, у спільника Рів'єри  - агента Мартіна зривається порнозйомка через відсутність головної героїні. Тоді він вирішує шукати нову актрису в нічному клубі, де знайомиться з Дашею і вмовляє її знятися в своєму фільмі для дорослих.

 

Дівчина погоджується, але несподівано виявляється, що вона - дружина мера міста, в якого ось незабаром вибори. Але пригоди тільки починаються...

 

«Я давно шукав якусь цікаву молодіжну ідею, що буде зрозумілою як українському, так і західному глядачеві. Ідею, яка не має серйозної основи ні в політичному, ні в економічному, ні в повсякденному житті»,  - каже американський продюсер Ден Толмор, який також приїхав в Україну на зйомки.

 

«Мій герой - людина дуже хитра. Знає, як маніпулювати, але при цьому тонко відчуває людей і розуміє, як ними можна гратися. Це його суперсила. Підхід до людини, розуміння людських якостей, емоцій: якщо зманіпулювати так - куди це заведе? Йому в чомусь притаманні авантюризм і азарт Остапа Бендера», - коментує  актор Артур Ігнатенко, що грає в фільмі роль Мартіна.

 

Творці серіалу особливу увагу приділили сценарію, робота над яким тривала більше року і відрізнялася оригінальним форматом - лише в режимі живого спілкування.

 

Діалоги писали сценарною групою, яку очолив автор ідеї та режисер Антон Скрипець.

 

«Такий формат написання я практикую вже не вперше і вважаю його найбільш якісним, якщо йдеться про мейнстрим-продукти. Шукав сценаристів по всій Україні, -  пояснює режисер. - У тестовому відборі взяли участь близько сотні людей. У підсумку в команду увійшли шестеро. Ми орендували приватний будинок і працювали там весь цей час».

 

Серіал створюється виключно для VOD-платформ. Варто зазначити, що ця система - "відео за запитом" у світі набирає обертів. Коли говорять про VOD, мається на увазі, що кіно, спортивні передачі, спектаклі, мультфільми, документальні фільми та інше глядач може отримати на будь-який пристрій для перегляду: стаціонарний комп'ютер або телевізор, планшет, телефон тощо.

 

Серед відомих зарубіжних платформ - Netflix, Amazone, серед українських - Megogo, Oll.tv й інші.

 

Прем’єру нового  8-серійного серіалу із провокативною назвою планують на наступний рік.

 

У ролях: Артур Ігнатенко, Лілія Цвелікова, Олександр Мельник, Ігор Колтовський, Джой Муканда, Монте Безелл. Продюсери проєкту: Сергій Баранов, Ігор Волков, Ден Толмор, Марк Вейн.