Секс в Івано-Франківську: 100 тисяч грн за інтим на панорамі міста

17:17, 05.02.2021
Секс в Івано-Франківську: 100 тисяч грн за інтим на панорамі міста

Мер Руслан Марцінків запропонував узаконити секс на панорамі міста

Мабуть, не даремно Івано-Франківськ називають містом, що надихає. Мешканці міста просять навіть освятити Ратушу в обласному центрі Прикарпаття,  і створили електронну петицію до івано-франківської влади.

 

Як інформує Україна молода, на таку ініціативу франківчан спонукала пара, яка на оглядовому майданчику Ратуші зайнялася сексом.

 

Відео пари оприлюднив у мережі місцевий й блогер f.r.a.n.k.i.v.s.k.y.y. на своїй сторінці..

 

"У зв'язку із крамольною поведінкою окремих індивідуумів на оглядовому майданчику міської ратуші 2 лютого 2021 року, зафіксованого на відеоплівку, прошу провести освячення даного об'єкту із витратою води не менше 10 мл/кв.м, - йдеться в електронній петиції.

 

Наразі її підписали лише троє осіб. Якщо до 3 травня вона збере ще 247 підписів, місцева влада візьме петицію до розгляду.

 

Мер міста Руслан Марцінків, до якого дійшла інформація про інцидент, запропонував узаконити подібні розваги.

 

«Нову послугу введемо на Ратуші! 100 000 грн. за зайняттям коханням на фоні панорами міста! Всі кошти підуть на реставрацію Ратуші! Є ідея доручити КП «Центр розвитку міста та реакреації!», – йдеться у дописі.

 

 
Додамо, що відео стало вірусним у мережі.
 
 
Як повідомляла УМ, керівники партії "Слуга народу" потрапили до сексистського скандалу через висловлювання про своїх колег-жінок на кшалт "корабельна сосна" і "баба робоча".