Анна Трінчер і Богдан Осадчук розсталися

08:39, 09.04.2020
Анна Трінчер і Богдан Осадчук розсталися

Анна Трінчер розсталася з Богданом Осадчуком через повне непорозуміння.

Зірка тінейджерського серіалу «Школа» Анна Трінчер розсталася зі своїм хлопцем, також актором Богданом Осадчуком, якого вона вважала першим справжнім коханням і з яким зустрічалася два роки.

 

На її думку, причиною розставання стало повне непорозуміння, а також те, що кохані «вичерпали один одного».

 

Як передає «УМ», про це Анна Трінчер, яка до того ж є ще й відомою блогеркою, розповіла у соцмережах.

 

Зокрема, її зізнання, яке вона назвала своїм найскладнішим відео, на каналі в YouTube вже набрало майже 500 тисяч переглядів.

 

 «Це моя перша любов, велика і щира. Завдяки їй я стала дорослішою, мудрішою і менш егоїстичною. Це не сталося вчора, це не сталося позавчора і навіть не тиждень тому. Але, напевно, я занадто сентиментальна, якщо не можу забути це через таку велику кількість часу», — сказала актриса.

 

І додала:  «Так буває, іноді люди не знаходять спільну дорогу. Просто в один момент ми зрозуміли, що вичерпали один одного в цих стосунках, настало повне непорозуміння. Ми просто почали топити один одного. А для мене, як для творчої людини, дуже важливий розвиток і нормальний емоційний стан».

 

Блогерка розповіла, що після розставання вона вперше сама написала три пісні. За її словами, через тиждень очікується прем’єра однієї з них.

 

«Раніше не лягали рядки, не лягала музика, я сиділа годинами за фортепіано, але нічого не виходило... А як ми розлучилися з Бодєю, у мене стався емоційний сплеск і це все вилилося у тести і мелодії. Тому, рівно через тиждень чекайте на прем'єру одного з них!», - підсумувала акторка.

 

Зауважимо, що за стосунками Анни та Богдана стежили тисячі шанувальників популярного підліткового телесеріалу «Школа», адже для багатьох вони були прикладом чистої, щирої, підліткової любові.

 

Актори познайомилися на знімальному майданчику і досить швидко їх відносини з міцної дружби переросли в кохання.

 

Про понуємо вашій увазі любовний гороскоп на квітень.