Чемпіонка України Дарина Курдель загинула під час обстрілу Кривого Рогу

16:04, 10.07.2022
Чемпіонка України Дарина Курдель загинула під час обстрілу Кривого Рогу

Молода спортсменка Дарина Курдель загинула в Кривому Розі через обстріл міста рашистами. (Фото: Фейсбук Сергій Ківалов)

20-річна чемпіонка України зі спортивних танців Дарина Курдель трагічно загинула внаслідок ворожого обстрілу Інгульського району Кривого Рогу.

 

Як інформує УМ, про це 10 липня повідомив президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов у Фейсбуці.

 

"На 21 році війна обірвала життя нашої студентки Дарії Курдель. Дівчина загинула внаслідок ворожого ракетного обстрілу житлового масиву Інгулець міста Кривого Рога, її батько отримав поранення і зараз перебуває у лікарні", - написав він.

 

Дарина навчалася у коледжі ВНЗ, а потім вступила на Криворізький факультет Національного університету "Одеська юридична академія". Викладачі знали її як відповідальну та старанну студентку.

 

"Вона була душею компанії, життєрадісною, завжди готова прийти на допомогу, брала активну участь у студентському житті. Дар'я любила спорт, була дуже талановитою і була переможницею багатьох міжнародних змагань зі спортивних танців", - йдеться у дописі.

 

Як повідомляла УМ, із початку повномасштабного вторгнення російські окупанти вбили 100 українських спортсменів і тренерів, ще 22 взяли в полон.