Усик дякує фанатам і хейтерам: «Пояси їдуть додому», відео

14:54, 26.09.2021
Усик дякує фанатам і хейтерам: «Пояси їдуть додому», відео

Олександр Усик припинив публічно говорити українською одразу після перемоги. (Фото: facebook.com/Alexanderusyk)

Новий чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, український боксер Олександр Усик після перемоги у поєдинку з британцем Ентоні Джошуа записав відео.

 

Як повідомляє Україна молода, відеозвернення на адресу своїх фанатів і хейтерів Усик оприлюднив у соцмережах в неділю.

 

Цього разу боксер не став говорити українською, як це було напередодні бою під час пресконференції і послуговувався звичною для себе російською.

 

«Я дуже вас всіх сильно люблю. За вашу підтримку, за ваші яскраві слова. За непідтримку. Пояси їдуть додому», - сказав український чемпіон світу, продемонструвавши синці на обличчі.

 

 

Нагадаємо, в ніч на неділю Усик відреагував на свою перемогу досить емоційно, станцював гопак на ринзі та подякував своїм прихильникам за підтримку. Із пресою він спілкувався вже російською мовою.

 

Також він вдягнув футболку, яка дуже нагадує пропагандистські вироби РФ щодо «Русі православної». Щоправда на футболці Усика збігалося лише зображення, а написи пропагандистів були відсутні.

 

Зауважимо, що кілька днів тому Усик привернув увагу фанатів і ЗМІ, адже провів пресконференцію перед боєм українською мовою, а не російською, як це робить зазвичай.

 

Нагадаємо, Джошуа у 2017 році технічним нокаутом переміг українця Володимира Кличка, після цієї поразки найвидатніший український боксер завершив спортивну кар'єру.

 

Тоді як Джошуа всі ці роки утримував у себе пояси, які він забрав у Кличка. Нині ж пояси дісталися Усику.