Нагороди зі скандалом

12.09.2007
Нагороди зі скандалом

Під час виступу Брітні ніби навмисне підкреслила нинішні недоліки своєї фігури.

Низкою скандалів обернулася щорічна церемонія вручення нагород MTV Video Music Awards2007, яка вперше відбувалася в ЛасВегасі (конкретно — в казино «Палмз»).

Для початку біля бару побилися двоє колишніх чоловіків Памели Андерсон, музиканти Кід Рок і Томмі Лі. Наривався Томмі, який був помітно напідпитку, а першого удару завдав Кід. Між ними — давня неприязнь на ґрунті ставлення до «спільної» сексбомби, а олії у вогонь підлило якраз те, що «давніший» чоловік Памели Томмі Лі надто тепло обіймав її на очах у «свіжішого» чоловіка Кіда Рока. Довелося викликати поліцію.

Крім того, всіх шокувала Брітні Спірз. Церемонія мала стати офіційним поверненням «виправленої» зірки у світську тусовку. Але шалапутна співачка вийшла на сцену в костюмі... стриптизерки — шкіряному бікіні, колготках у сіточку й високих чорних чоботях. А головне, що під час виступу вона не потрапляла у фонограму своєї нової пісні Gimme More.

Що ж до власне нагород від телеканалу, який із кожним роком втрачає популярність, то Джастін Тімберлейк отримав одразу чотири статуетки, зокрема і як «Виконавець року», «Співачкою року» стала Ферджі. А номінована на сім нагород Бейонс здобула лише один приз — за спільне з Шакірою виконання пісні Beautiful Liar. Головну ж відзнаку конкурсу (за краще відео року) віддали співачці Ріанні за кліп Umbrella. Ця пісня стала також найкращим синглом року.