Вічно молоді, вічно гарні

11.09.2007
Вічно молоді, вічно гарні

Справжня краса (а вона, як відомо, залежить не лише від зовнішніх, а й від внутрішніх даних) із віком не тьмяніє, а тільки розквітає. Тому навіть образливо, що в усіляких рейтингах найвродливіших жінок (та й чоловіків) фігурують здебільшого молоденькі особи до 30, ну хай 40 років. А про тих, кому «за...», чомусь несправедливо забувають. А тим часом серед них є красуні, анітрохи не гірші за старлеток. Цю несправедливість вирішив виправити журнал ОК!, запропонувавши своїм читачам назвати жінок–знаменитостей, які з роками стали тільки вродливішими.

Першість в опитуванні, як нескладно було передбачити, здобула голлівудська кінозірка Мішель Пфайфер. Цій чарівній жінці наступного року виповниться 50, але вона ніколи не вдавалася до послуг пластичних хірургів і виглядає просто блискуче. Можливо, тому що анітрохи не переймається своїм віком. «Жодна пластична хірургія не зупинить час», — тверезо міркує Мішель. Хоча її час у будь–якому разі не бере.

На другому місці рейтингу опинилася Сінді Кроуфорд. Хоча як вона туди потрапила, не дуже зрозуміло: красуня, звісно, але 41 рік — це в наші часи, вважай, ще молодість. На третій сходинці — зірка «13 друзів Оушена», 53–річна Еллен Баркін. Також до першої п’ятірки увійшли 60–річна актриса Гленн Клоуз та «відчайдушна домогосподарка» Марша Кросс. Яка, нагадаємо, у свої 45 недавно народила первістка.