Робота над «Дієго» кипить, у проекті — Валентина

04.09.2007
Робота над «Дієго» кипить, у проекті — Валентина

Актриса Хайєк уже зібрала подарунки для доньки.

Минулої неділі чудовій актрисі й прекрасній жінці Салмі Хайєк виповнився 41 рік. Цю подію кінозірка відзначила досить скромно, позаяк найближчим часом на неї чекає значно більше свято: Салма ось­ось народить свого первістка. З цієї нагоди тиждень тому актриса влаштувала великий прийом – традиційну для США вечірку Baby Shower, на яку гості приносять майбутнім мамам усе, що знадобиться маляті після народження. Урочистості проходили на території особистої вілли Хайєк у БеверліХіллз.

Офіційно актриса та її коханий, французький бізнесмен Франсуа АнріПіно, не повідомляють ні навіть приблизної дати народження дитини, ні її статі. Але всюдисущі журналісти таки дізналися, що гості адресували свої подарунки «маленькій Валентині». З чого випливає, що батьки вже навіть придумали донечці ім’я.

Напередодні пологів клопотів Салмі не бракує, але про роботу невтомна латиноамериканка теж не забуває. Вона навіть відмовилася їхати до Парижа, куди Франсуа кликав її народжувати (мовляв, і пологові будинки у столиці Франції кращі, і спокійніше без набридливої лос­анджелеської тусовки). Хайєк працює над новим фільмом. Щоправда, не як актриса, а як власниця кіностудії Ventanazul, створеної спільно з компанією Metro Goldwin Mayer. Ідеться про рімейк ізраїльської комедії «Кохавим шель Шломі» — стрічку «Підвищення Дієго», режисером якої стане колумбієць Родріго Гарсія. Прем’єру обіцяють наступного року.