Сексуальна арифметика

31.08.2007
Сексуальна арифметика

Відношення талії Джессіки Альби до стегон — як книжка пише, тобто 0,7.

                У тому, що актриса Джессіка Альба — одна з найсексапільніших у світі жінок, чоловіки не сумніваються вже давно. А що тут сумніватися, якщо досить лише поглянути на зірку «Міста гріхів» — і в голову приходять тільки грішні думки. Однак, як виявилося, не дарма наш брат при самому погляді на Альбу втрачає розум. Той факт, що ця жінка — ідеальна з точки зору сексуальної привабливості, підтвердили навіть солідні вчені.

                Як повідомляє сайт «Кореспондент», команда математиків із Кембриджського університету підрахувала, що у Джессіки сексапільно бездоганнi фігура і хода. За дослідженнями вчених, характерні (це тобто такі, що «ах!») коливання при ході жінки виникають тоді, коли її стегна й талія співвідносяться одне до одного як 0,7. Саме таке співвідношення має Альба, об'єм талії якої становить 25 дюймів (63,5 см), а стегон — 36 дюймів (91,44 см). А тому рухи 26-річної красуні при ході бездоганні й надзвичайно привабливі для чоловічого ока. Інші секс-символи сучасності — наприклад, Анджеліна Джолі — до цього показника не дотягують.

                Більше того, за наближенням до ідеального показника 0,7 (насправді він у Альби становить близько 0,695) Джессіка випередила навіть легендарну Мерилін Монро, відповідні виміри якої дорівнювали 0,69.

                Але всі вони «відпочивають» порівняно з дружиною автора цих рядків, у якої 130-сантиметрові стегна разом із талією в 91 см дають ідеальні 0,7. Українські жінки — найкращі, і голлівудським зіркам до них ніколи не дорівнятись!