У солдатів підніметься бойовий дух

30.08.2007
У солдатів підніметься бойовий дух

Скарлетт Йоханссон — Мерилiн Монро наших днiв.

                Поки одні зірки західного шоу-бізнесу виступають проти війни в Іраку, активно критикуючи президента Джорджа Буша, Скарлетт Йоханссон вирішила подумати про «маленького американця», який у цій країні воює. Себто про доблесних солдатів армії Сполучених Штатів. Восени 22-річна кінозірка, яку називають однією з найсексуальніших жінок сучасності, вирушить в Ірак — піднімати бойовий дух американських вояків.

                Такі наміри Скарлетт, звісно ж, одразу викликали асоціації з аналогічним вчинком легендарної Мерилін Монро — та аналогічно надихала солдатів США під час війни із В'єтнамом.

                Як скромно заявляє Йоханссон, нічого особливого вона робити не збирається. «Не думаю, що співатиму, — каже актриса, яка, нагадаємо, подалася іще й у співачки і зараз працює над своїм дебютним альбомом. — Мабуть, я просто вийду на сцену, продемонструю свою сексапільність, тусуватимусь там із ними (солдатами)... Я просто щаслива, що можу хоч чимось допомогти!».

                А вже які солдати будуть щасливі — можна собі уявити...

                До слова, 24 серпня у світовий прокат вийшов фільм «Щоденники няньки» (Nanny Diaries), у якому Скарлетт грає головну роль. В українських кінотеатрах цю стрічку демонструватимуть iз 13 вересня.