Рак позадкував

30.08.2007
Рак позадкував

Тоні Брекстон.

                Американська співачка Тоні Брекстон (незважаючи на численний доробок, у нас її ім'я й досі асоціюється насамперед із хітом Un-break My Heart) повторила сумну долю австралійської поп-діви Кайлі Міноуг. У 39-річної Тоні виявили рак молочної залози, і співачці доводиться проходити виснажливі курси хіміо- та променевої терапії.

                Новина, звісно, шокуюча, однак, на щастя, не все так погано. Як і Кайлі, Тоні має всі шанси швидко подужати хворобу. Адже злоякісне утворення виявили на ранній стадії, тому не виключено, що Брекстон навіть не доведеться лягати під ніж: як сподіваються лікарі, розвиток пухлини вже вдалося припинити без операційного втручання. У медиків є всі підстави так казати, адже, як виявилося, страшний діагноз Тоні поставили ще два місяці тому, і відтоді вона активно лікується. Однак вирішивши не афішувати свою хворобу, голосиста красуня навіть не зробила паузи в музичній кар'єрі — Тоні й надалі виступає у лас-вегаському готелі «Фламінго» зі своїм шоу Revealed, двічі на тиждень відвідуючи лікарню для процедур. За прогнозами лікарів, через кілька місяців мати двох дітей повністю одужає.

                Хоча, як по-секрету розповів журналістам хтось із родичів співачки, коли Брекстон дізналася про те, що в неї рак, то спершу була просто в паніці. Тепер вона заспокоїлася й не сумнівається, що страшна хвороба відступить раз і назавжди.