ХРОНІКА

22.08.2007

Теніс

                Готуючись до четвертого турніру з серії «Великого шолома», відкритого чемпіонату США, сестри Бондаренко заявилися на змагання ІІ категорії з призовим фондом 600 тисяч доларів в американському Нью-Хейвені. У першому колі одиночного розряду Олена, посіяна тут під восьмим номером, переграла білоруску Ольгу Говорцову — 6:3, 7:6.

Футбол

                Представники одеського «Чорноморця» звернулися до міської влади з проханням присвоїти стадіону «Чорноморець» ім'я Віктора Прокопенка, який помер минулої суботи, оцінивши таким чином його заслуги перед українським футболом.

* * *

                Президент «Мілана» Сільвіо Берлусконі остаточно відмовився від ідеї повернення у клуб українського форварда Андрія Шевченка. Причиною стало придбання італійцями 18-річного бразильського атакуючого півзахисника Алешандре Пато, за якого «червоно-чорні» виклали «Інтернасьоналю» 14,5 млн. євро.

Бокс

                13 вересня у київському Палаці спорту відбудеться вечір професіонального боксу, центральним поєдинком якого стане дуель чемпіона Східної Європи у напівсередній вазі українця В'ячеслава Узєлкова з американцем Еріком Хардінгом. На кону стоятиме титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.

                Для боксера з Вінниці, який свого часу ставав призером чемпіонатів світу й Європи серед любителів, цей бій буде 17-м на профі-ринзі; всі попередні він завершував на свою користь. 37-річний Хардінг програв лише три із 27 своїх двобоїв і має досвід зустрічей з кращими боксерами цієї вагової категорії — Роєм Джонсом-молодшим й Антоніо Тарвером.