Інвестуйте в Метта!

11.08.2007
Інвестуйте в Метта!

Метт Деймон у фільмі «Ультиматум Борна».

      Метт Деймон — не тільки вельми талановитий, а ще й дуже вигідний актор. За підрахунками експертів авторитетного журналу  «Форбс», кожний долар, вкладений у Деймона, приносить інвесторам 29 доларів прибутку. Що й не дивно, адже тільки два перші фільми про спецагента Джейсона Борна («Ідентифікація Борна» й «Перевага Борна») зібрали у прокаті та з продажів на DVD понад 850 мільйонів доларів. А остання серія трилогії — «Ультиматум Борна», яка вже йде у світовому кінопрокаті, — тільки за перший уїк-енд побила чимало рекордів, «відзначившись» касовими зборами у 70,2 мільйона доларів. До слова, у наш прокат «Ультиматум» виходить лише 23 серпня.

      Утім якщо у вас ніяк не виходить вкласти гроші у Метта Деймона, то можна примножити свої капітали й інвестувати їх, скажімо, у Меттового друга — Бреда Пітта. Прибуток, щоправда, буде трохи меншим — Бред посів у рейтингу «Форбс» друге місце. А третє поділяють Джонні Депп і колишній бойфренд першої дружини Пітта Вінс Вон.

      Сама ж Дженніфер Аністон лідирує в рейтингу прибутковості серед жінок-актрис — кожен долар, вкладений у Джен, дає 17 доларів прибутку. А от розпіарена Анджеліна Джолі, як виявилося, не така вже й «вигідна» — вона ледве-ледве втрималася на шостому місці.