Джей Ло проти свободи слова

11.08.2007
Джей Ло проти свободи слова

Дженніфер Лопес убереглася від «наїздів» і збагатилася.

      Тепер ніхто не довідається, як погано Дженніфер Лопес поводиться зі своїми чоловіками. Або принаймні з одним із них — Оджані Ноа, який, власне, й хотів розповісти світові про деякі неприємні для Джей Ло подробиці їхнього спільного життя.

      Оджані одружився з поп-дівою й актрисою у 1997-му, однак уже через 11 місяців вони розбіглися. Тепер Лопес живе у щасливому шлюбі зі співаком Марком Ентоні, а от у її «колишнього», схоже, справи йдуть не надто добре. Інакше чому б Ноа вирішив опублікувати свої мемуари через вісім років після розлучення?

      У книжці, яку написав покинутий чоловік, розповідається, зокрема, про те, що у шлюбі з Оджані Лопес постійно зраджувала його... з Ентоні. Правда це чи ні — хтозна, але подробиць ми тепер однаково не дізнаємося. Адже Джей Ло через суд заборонила екс-благовірному публікувати книжку, та ще й відсудила чималеньку суму як компенсацію за моральні збитки.

      Зірка подала в суд наприкінці минулого року, а у квітні служителі Феміди винесли рішення на її користь, зобов'язавши Ноа сплатити обуреній Лопес 200 тисяч доларів моральної компенсації, та ще й покрити 345 тисяч судових витрат. Але Дженніфер і цього виявилося мало: днями її адвокати звернулися до Верховного суду США з проханням не тільки підтвердити вирок суду нижчої інстанції, а й змусити Оджані віддати екс-дружині всі чернетки, щоденники та будь-які інші матеріали, якими він користувався під час написання своєї книжки. Також Джей Ло вимагає заборонити Ноа розповсюджувати про неї негативну інформацію.