Тато за власним небажанням

08.08.2007

      Як не впирався Едді Мерфі, як не викручувався, а довелося визнати: батьком маленької доньки колишньої «спайс-гьорл» Мелані Браун є саме він. Власне, у славетного коміка просто не було іншого виходу, адже ДНК-експертиза, проведена на вимогу Мел Бі після тривалої судової тяганини, довела цю істину ще кілька тижнів тому. Однак Едді навіть після цього намагався переконувати когось, що чотиримісячна Енджел Айріс не його донька. І ось тобі маєш — таке несподіване визнання своєї «вини».

      Є підозра, що, окрім суду, на Едді позитивно вплинула і його наречена, продюсер Трейсі Едмондс, якій актор недавно запропонував вийти за нього заміж. Жінка натякнула Мерфі на те, що навряд чи варто чекати чогось доброго від чоловіка, який так поводиться зі своїми жінками, хай і колишніми. Після цього Едді «отямився» й не лише офіційно визнав, що є батьком доньки Мел Бі, а й заявив: від своїх батьківських обов'язків він ніколи не відмовлявся й охоче їх виконуватиме. Більше того, виплатив покинутій Мел чималеньку суму — як кошти на утримання дитини і компенсацію за те, що не допомагав жінці під час вагітності.

      Нагадаємо, що Енджел Айріс — це, щонайменше, шоста дитина Мерфі, у якого також є п'ятеро нащадків від законного шлюбу з манекенницею Ніколь Мітчелл (вони розлучилися у 2006-му, проживши разом 13 років).