Повернула любов і знайшла роботу

07.08.2007
Повернула любов і знайшла роботу

      У житті «Блондинки в законі» Різ Уїзерспун — приємні зміни. По-перше, одна з найдорожчих актрис Голлівуду знову знайшла свою любов. Власне, любов нікуди й не губилася, просто Різ відновила розірвані колись стосунки з колегою по зірковому цеху, симпатягою Джейком Гіленхаалом.

      Роман Гіленхаала і Різ, яка восени минулого року розійшлася з чоловіком, Райяном Філліппом, почався півроку тому на зйомках фільму Rendition («Капітуляція»), де парочка грала подружжя. Між 32-річною білявкою та на п'ять років молодшим за неї Джейком спалахнула пристрасть, однак вони намагалися приховувати свої стосунки від широкого загалу. А через кілька місяців узагалі розбіглися — за чутками, Гіленхаал хотів, аби Різ приділяла йому більше уваги, а вона прагнула більше часу проводити зі своїми дітьми, семирічною Авою і трирічним Деконом.

      Однак тепер молоді люди, схоже, переконалися, що таки хочуть бути разом, і знову зустрічаються. За даними газети US Weekly, Джейк пообіцяв терпиміше ставитися до того, що кохана багато часу присвячуватиме дітям. А Різ, у свою чергу, тепер доведеться розриватися між романтичними стосунками з Джейком, материнськими обов'язками і роботою.

      А останньої в актриси додалося: днями Уїзерспун стала новим «обличчям» косметичної компаній Avon і дуже з того тішиться. Нагадаємо, раніше Avon рекламувала інша кінозірка — Салма Хайєк, однак вона незабаром стане мамою, тому наразі  не бере участі в жодних рекламних кампаніях.