Кохатися,як порнозірка

03.08.2007
Кохатися,як порнозірка

Скарлет стане вульгарнішою, щоб зіграти Дженну.

      Недаремно Скарлетт Йоханссон так обожнюють і кіномани, і режисери, і, звісно, просто шанувальники жіночої вроди. Рідко буває, щоб в одній особі поєднувалося стільки позитивних якостей: непересічний талант, оригінальна, але при цьому дуже жіночна краса, сміливість і готовність до експериментів. Нещодавно Скарлетт, яка досі вдягалася й поводилася вельми скромно, почепила в носа сережку. І на всі запитання шокованих прихильників відповідає, що знімати цю прикрасу не збирається — мовляв, «мій ніс, що хочу — те з ним і роблю». А тепер Йоханссон викинула ще одного «коника»: погодилася стати порноактрисою.

      Звісно, перекваліфіковуватися у зірку фільмів «тільки для дорослих» Скарлетт не збирається. Вона лише зіграє роль однієї з найвідоміших порнозірок в історії цього жанру — Дженни Джеймсон. Стрічка, сюжет якої грунтується на автобіографічному бестселері Дженни, називатиметься «Кохатися, як порнозірка». Щоправда, 22-річній Йоханссон не доведеться брати участь у надто відвертих сценах — вона зображуватиме Джеймсон (яку тоді звали ще Дженніфер Марі Массолі) у той період її життя, коли балерина почала працювати стриптизеркою.

      До слова, Скарлетт Йоханссон тепер мешкатиме значно ближче до «фабрики мрій»: днями вона придбала за 8 мільйонів доларів будинок, розташований просто на голлівудських пагорбах. Раніше цей дім, який налічує сім спалень і стільки ж ванних кімнат, належав режисерові Гарольду Бекеру.