«Чикагська» дієта

02.08.2007
«Чикагська» дієта

      Якщо все збираєтеся, але ніяк не зберетеся схуднути — значить, у вас немає справжнього стимулу. Повірте, щойно він з'явиться — і фігуру буде не впізнати. У цьому сповна переконалася Келлі Озборн — донька відомого рокера Оззі.

      Келлі завжди мала зайву вагу, ще й жартувала, що коли й далі товщатиме такими темпами, то до свого 30-річчя не зможе пролізти у жодні двері. Однак нещодавно дівчині, яка наділена акторським та співочим талантом, запропонували зіграти у знаменитому мюзиклі «Чикаго» на сцені «Кембриджського театру» в Лондоні. І Келлі як підмінили.

      Ні, на анорексичну «вішалку» вона не перетворилася. Але майже десяток зайвих кілограмів таки скинула, причому без жодних дієт і ліпосакцій — просто через те, що справді цього захотіла, плюс іще на повну викладається на репетиціях. Щоправда, на рекламних плакатах «Чикаго» талія у Кел просто-таки осина, але, як «заспокоюють» організатори вистави, значною мірою цього ефекту вдалося досягти завдяки туго затягнутому корсету і, звісно, «фотошопу».

      Як повідомляє Kleo.ru,

22-річна міс Озборн зіграє у мюзиклі роль «Мами» Мортон — наглядачки у жіночій в'язниці, куди потрапляє головна героїня. Між іншим, Келлі — наймолодша з усіх співачок, які будь-коли виконували цю роль.