Знову вільна

02.08.2007

      Ну ось і все: Брітні Спірз тепер знову незаміжня. 30 липня вони з Кевіном Федерлайном підписали останні папери, завершивши таким чином шлюборозривний процес, який тривав понад півроку.

      Нагадаємо, Бріт подала на розлучення 6 листопада 2006 року, вказавши як причину «наявність непереборних розбіжностей» у їхніх із Кевіном поглядах на життя. У березні цього року подружжя нібито домовилося розійтися полюбовно, досягнувши згоди про права кожного із них на двох спільних дітей, Шона Престона і Джейдена Джеймса. Однак у червні Федерлайн «дав задній хід» і зажадав оформити виняткове право опіки над синами, аргументувавши це неадекватною поведінкою залежної від алкоголю Бріт. Жінка, звісно, на такий крок аж ніяк не погоджувалася, тому справу довелося розглядати у верховному суді Лос-Анджелеса.

      Як повідомляють американські ЗМІ, зрештою поп-зірці та її тепер уже точно колишньому чоловікові вдалося досягти згоди, поділивши права на опіку над дітьми порівну. Обидві сторони нібито залишилися задоволеними, хоча Федерлайн, схоже, не втрачає надії таки відібрати синів у Спірз й добитися, аби її позбавили батьківських прав. За чутками, в цьому екс-зятеві пообіцяли допомагати навіть батьки Брітні, які дуже непокояться, що донька не зможе впоратися з їхніми онуками. У цьому тата й маму Бріт переконав інцидент кількаденної давності, в якому під час бійки охоронця зірки з папараці постраждав і 22-місячний Шон Престон.